Little Thing..
About Entry Affiliates Twitter Facebook Blogskin
Tak Perlu Dipaksa Sayang
Saturday, 1 September 2012 • 04:36 • 0 comments
Perlu kew kau paksa aku balas i love you tok kau ? hmm ?? takkan ?? aku mula rsew
kau takkan percaya aku lagi daa . ptg tady g mcd gan dia , memang happy tapi hmm siapa yang taw aty aku macam mana bila dekat gan dia . aku nek moto gan dia macam aku pkir tentang dia . aku asew aku ta layak naik dengan dia . aku ta layak bersama dia . aku ta layak segala nya . dia beli aiskrim tok aku pon asew nak tanak terima . sebab aku asew aiskrim tuh ta layak diberikan kepada seorang penipu right :') hmm .. npee laa kau baik sangat bagi aiskrim kat aku -.- aku kan daa tipu kau .. hmm .. btw aku makan aiskrim tuh tady , aku ilang sekejap pkr sal niey . then timbul balek . sumpah aku ta leh lupakan sal niey . btoi gak kata dia , elok dia ta bgtaw aku semalam . tapi tuh laa , law dia ta tanye aku , aty dia yang takkan tenang hmm .. bersalah sangat-2 . asew nak bunoh diri jerr .. errr ... tolong laa ..... hmm ... mintak maaf mintak maaf mintak maaf mintak maaf mintak maaf mintak maaf mintak maaf mintak maaf mintak maaf mintak maaf mintak maaf mintak maaf.......


PASTFUTURE
Hello;
Hi *wave hand* sara here. I'm 15 y/o and study at smk rapat setia ipoh. I love kpop ^^V . follow my blog thanks you.
Shout !
Status
selamat datang . this is my diary , so xsuka kuar berambus dari sini kbye
  • Serba Salah Dengan Dia Atas Sikap Diri Sendiri Yan...
  • Buat Blog Baruu !!

  • Big Clap!
    Template :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome

    Cute Bow Tie Hearts Blinking Pink Pointer