Little Thing..
About Entry Affiliates Twitter Facebook Blogskin
Fake Smileee
Sunday, 2 September 2012 • 01:34 • 0 comments



semua gambar fake smile , arini nak cerita pasai fake smile kite :') hehe .. owg cakap fake smile niey leh menutup segala-2 masalah .
memang susahkan orang nak nampak kite ikhlas semua ketawa or takk kan :') btw kite senyum tok dia n senyuman itu akan menutup segala-2 ape yang kite sakit kat dia rightt ?? hmm ... kite sekrang nak dia happy , so kita sakit aty ke mara ke , kite buang semua nie di sudut aty kite . kite tanak dia mara , sedih sebab kite , kite sayang dia . dia kata dia nak happy-2 n tanak gaduh-2 . kadang-2 kitowang gaduh punca dari mulut . mulut dia kadang-2 ade mengeluarkan kata-2 yang menyakitkan aty aku . but aku kua kan fake smile aku kat situu . demi dia , kita senyumm dengan kepalsuan , menutup sgala kesakitan di hati demi dia . tapi biler dia daa tidor , mlm tuh kite msty teringat balek n kemudian kita nangis :') kita nangis bukan kerana kite lemah , tapi kite nak kuakan segala-2 yew seowg diri . biler di pikir kan kite asew dia ta pernah pikir tentang kesakitan kita , dia pkr kite happy btoi-2 . kite taleh nak salahkan dia gakk . hmm .. sebab kita sayang dia kita uat acamnie .. kite tanak luahkan pape at dia sebab kalau dia sakit kita asew . seriously kite cakap .. law kita cakap perkataan yg menyakitkan aty dia , kita balek yang sakittt , n motif kita pura2 happy gan dia sbb kite nak tebus kan kesalahan kite yang lepas . yang kite gaduh pada 31.8.2012 ... kite arap law dia baca dia faham kite ,, hmm i'm sorry dearr :')) 

alonee..





                                                                                                                                     4:33pm
                                                                                                                                    sunday 
                                                                                                                                       mood: fake smile :')






PASTFUTURE
Hello;
Hi *wave hand* sara here. I'm 15 y/o and study at smk rapat setia ipoh. I love kpop ^^V . follow my blog thanks you.
Shout !
Status
selamat datang . this is my diary , so xsuka kuar berambus dari sini kbye
  • Teringin Nak Bahagia Macam Orang Laen Bahagia Deng...
  • Tak Perlu Dipaksa Sayang
  • Serba Salah Dengan Dia Atas Sikap Diri Sendiri Yan...
  • Buat Blog Baruu !!

  • Big Clap!
    Template :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome

    Cute Bow Tie Hearts Blinking Pink Pointer